Printeren afviser patronen

Som det meste andet bliver også printerpatroner mere og mere avancerede. Langt de fleste patroner af nyere data har en eller anden form for hukommelse indbygget. Via denne hukommelse kan printeren holde øje med, hvor mange udskrifter du laver og advare dig, inden du løber tør. Når en patron med hukommelse først har registreret, at den er tom, vil det blive ved med at være af den opfattelse, selvom den bliver genfyldt, med mindre patronen bliver nulstillet.

Printerpatroner kan inddeles i 3 typer:

- Patroner der ikke skal nulstilles
- Patroner der kan nulstilles
- patroner der ikke kan nulstilles


Hvis din patron giver dig tekniske problemer, hører den højst sandsynligt til i den sidste kategori!

 

Patroner der ikke skal nulstilles

Visse patroner, primært af ældre dato, indeholder ingen eller meget begrænset hukommelse og skal derfor ikke nulstilles.

Det drejer sig om:

HP 15, 45, 23, 78
Canon 3, 6,15,16, 21, 24
Brother: Alle patroner (Brother blækpatroner indeholder næsten aldrig hukommelse).

En del laserprintere primært af ældre dato indeholder ingen hukommelse.

Disse patroner burde stort set aldrig give tekniske problemer, men du skal selvfølgelig
kontakte os hvis det ikke fungerer.
 

Patroner vi kan nulstille

Følgende blækpatroner kan vi nulstille

HP: 10, 11, 21 ,22 ,27, 28, 56, 57, 80, 88, 363
Canon: 5, 8, 520, 521, 525, 526
Epson: Alle patroner med 3 eller 5 farver i samme patron og den tilhørende sorte.

De lasertonere som vi kan genfylde, kan vi også nulstille.

Det vil sige, at den blækmåler der en gang imellem kommer frem på din skærm, eller som man selv kan klikke på, vil vise at patronerne er fulde, når du kommer dem tilbage i printeren.

Disse patroner burde stort set aldrig give tekniske problemer, men du skal selvfølgelig
kontakte os, hvis det ikke fungerer.


 
Patroner vi desværre ikke kan nulstille

 

En patron der ikke kan nulstilles, er som regel ikke noget problem.

Hvis en patron ikke kan nulstilles, betyder det at printeren, i nogle tilfælde, siger at patronen er tom, selvom den ikke er det. Du kan godt printe alligevel og skal så bare skifte patronen, når der ikke længere kommer noget på papiret.

 
I nogle tilfælde vil printeren ikke umiddelbart printe med en genfyldt patron, før man har udført en simpel manøvre som at trykke "OK", eller har holdt en knap inde i nogle sekunder. Forklaringen kommer nogle gange af sig selv op på skærmen, andre gange er det lidt mere besværligt. Hvis der kommer noget frem på skærmen, kan du altid roligt følge instruktionen. Det er ikke muligt at ødelægge noget eller gøre noget forkert. Hvis din patron bliver afvist af printeren og ikke efterfølgende vil printe, og ingen yderligere instruktion dukker op, skal du kontakte os. Så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Klik eventuelt her for at se eksempler på de meddelelser, der kan dukke op (man kan trykke på det danske flag, og så vil det meste på siden kunne ses på dansk). Klik på dit printermærke, og på hvad problemet er.

Husk at du altid kan
kontakte os. Vi vil gøre, hvad vi kan for at få din printer til at køre med genfyldte patroner, så du kan spare penge. Skulle det vise sig at være umuligt, kan du selvfølgelig altid få dine penge tilbage.
 
Udover at vi selv genfylder patroner, sælger vi også genfyldte patroner  i vores butik. Når man køber en genfyldt patron, vil de samme regler som overfor beskrevet også gælde.