Hvordan sælger jeg min mobiltelefon?

Når du kommer ind med telefonen skal vi bruge minimum 1 time på at teste at alle funktioner på telefonen fungerer - læs retningslinjerne for salg af telefon herunder.

 Du bedes medbringe billed-ID (kørekort eller pas) når du sælger en telefon til os. Kopi af dette opbevares sammen med en evt. kvittering for din telefon, og det er selvfølgelig kun til internt brug, og udelukkende for at sikre at vi ikke får stjålne telefoner ind.

Hvis din telefon har ridser kan vi købe den til reduceret pris. Vi køber også iPhones med defekte knapper og smadret/defekt skærm. Hvis skærmen er smadret og man ikke kan se at telefonen virker betegnes den som totalskadet og prisen vil så være betydeligt lavere.

Telefonpriserne her på siden er makspriser for telefoner uden ridser og med original lader samt kasse og kvittering. Har du ikke kvittering kan vi også købe til reduceret pris, bemærk dog at vi altid skal se billed-ID.

Dette definerer en telefon i god stand:

- Ingen ridser eller mærker

- Alle knapper skal være intakte

- Skærmen skal være intakt og der må ikke være sand eller lignende under skærmen

- Telefonen skal være i stand til at oplade og holde strøm

- Alle funktioner skal virke: GPS, kamera, Wifi, højttalere, mikrofon, høretelefonudgang m.v.

 

Desuden:

Din telefon må ikke være SIM-låst og ingen former for koder må være slået til (husk at logge ud af dit apple ID). Sørg ligeledes gerne for, at der ikke er aktive alarmer.

 

Oplad din telefon inden salg så vi hurtigt kan se, at den virker.

Sørg for at slette alt indhold på din telefon, hvis det er vigtigt for dig, at ingen ser det. Dette gør vi selvfølgelig også, inden vi sælger telefonen videre.

 

Vær opmærksom på, at priserne på siden typisk ændres en gang om måneden, og at mange telefoner falder meget hurtigt i værdi, når nye modeller kommer på markedet.